Gösterilen Kayıt : 110 Toplam Kayıt : 156

Kaydı Silinen Lisansüstü Öğrenciler

by Emine Ünalan

Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim–Öğretim Yönetmeliğinin 45/c maddesi gereğince, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılından itibaren iki (2) yarıyıl üst üste kayıt yenileme işlemini yerine getirmeyen lisansüstü öğrencilerin kayıtlarının silinmesi hakkında alınan Enstitü Yönetim Kurulu karar örneğine ulaşmak için tıklayınız.

Kampüs Kart Uygulamasının Tekrar Başlaması Hakkında

by Emine Ünalan

Üniversitemizde Kampüs Kart uygulaması tekrar başlamıştır. Konu hakkındaki duyuru metni aşağıdadır. Sevgili Öğrencilerimiz; 2013 yılında kullanıma geçen ve geçtiğimiz 2015-2016 eğitim döneminin sonunda yaşanan aksaklıklar sonucunda ilgili protokol fesih olunarak sonlandırılan ‘’Kampüs Kart’’ uygulaması üniversitemiz yemek hizmetlerinde ve öğrenci evlerinde tekrar kullanımınıza sunulmaktadır. Üniversitemiz kimlik kartları artık ‘’Kampüs Kart’’ özelliği sayesinde yemek hizmetinde daha hızlı […]

Ekle-Bırak Öğrenci Ders Seçme İşlemleri Uzatılmıştır. Ders seçme döneminde interaktif kayıt yapan/yapamayan, ders kaydı “Ders Seçmemiş/Onaya Gönderilmeyi Bekleyen/Onay Bekliyor/Onaylanmış/Reddedilmiş” durumda olan öğrenciler (01 MART 2017 Çarşamba Saat 23:59’a kadar) ders seçimi yapabileceklerdir.

by Emine Ünalan

Ekle-Bırak Öğrenci Ders seçme işlemleri 1 Mart Çarşamba 23:59, Danışman Onay işlemleri 2 Mart Perşembe 23:59, Anabilim dalı Başkanı onay işlemleri 3 Mart Cuma 23:59’a kadar uzatılmıştır.